Kalender

okt
3
wo
2018
Gastspreker Filmclub Vilvoorde
okt 3 @ 8:00 pm – 10:30 pm
Vandaag hebben wij bezoek van de voorzitter van de filmclub van Vilvoorde. Adhv van enkele filmfragmenten zal hij de basistechnieken van het filmen uitleggen. Sommige elementen zullen waarschijnlijk ook een raakvlak hebben met fotografie andere zullen helemaal anders aangepakt worden.
Leuk om eens te kijken hoe onze collega’s, de filmers, te werk moeten gaan om een mooi creatief resultaat te hebben.
Wij verwachten een leerrijke en tevens leuke ontspannende avond.
okt
17
wo
2018
Feedback Avond
okt 17 @ 8:00 pm – 10:30 pm

Deze avond gaan wij een intensieve bespreking en bijwerking doen van foto’s. Dit wil zeggen dat alle aspecten van fotografie worden overlopen bij het bekijken van de foto’s van onze leden. Alle aanwezigen mogen drie foto’s meebrengen waarover ze graag feedback zouden wensen.

nov
4
zo
2018
Herfst uitstap
nov 4 hele dag

De natuur in de herfst levert prachtige kleuren. Als fotograaf gaan wij er op uittrekken om dit vast te leggen op de gevoelige plaat. Enkele van onze leden zijn deze uitstap aan het voorbereiden. Verder nieuws volgt!

nov
21
wo
2018
Portfolioavond
nov 21 @ 8:30 pm – 10:30 pm

Deze woensdag gaan wij onze foto’s laten zien. Iedereen is vrij een reeks foto’s mee te brengen op USB stick. Gelieve er rekening mee te houden dat er bij een portfolioavond af en toe commentaar gegeven zal worden. Gezien de beperkte tijd en de vele foto’s is het zeker niet de bedoeling een doorgedreven feedback te geven. Daarvoor zullen er andere activiteiten zijn.

dec
5
wo
2018
Bezoek Fotoclub
dec 5 @ 8:00 pm – 10:30 pm

Vandaag krijgen wij het bezoek van fotoclub Zefoda Zemst. Het is steeds leuk om eens over de haag te kijken en te zien waar andere fotoclubs mee bezig zijn. Deze fotografen krijgen vrij podium…wij kijken.

dec
19
wo
2018
Nog te bepalen (Feedback Avond of Gastspreker)
dec 19 @ 8:00 pm – 10:30 pm

Op 17 oktober hebben wij een Feedback Avond gepland. Indien dit een succes is kunnen wij op 19 december terug eentje organiseren.

Indien deze datum zou passen voor een interessante gastspreker kunnen wij deze dan uitnodigen.

Verder nieuws volgt!

 

jan
9
wo
2019
Portfolioavond met drink
jan 9 @ 8:00 pm – 10:30 pm

Leve 2019!

Deze woensdag gaan wij onze foto’s laten zien. Ditmaal doen we dit echter niet met lege handen. Een drankje en hapje is voorzien voor het nieuwe jaar. Iedereen is vrij een reeks foto’s mee te brengen op USB stick. Gelieve er rekening mee te houden dat er bij een portfolioavond af en toe commentaar gegeven zal worden. Gezien de beperkte tijd en de vele foto’s is het zeker niet de bedoeling een doorgedreven feedback te geven. Daarvoor zijn er andere activiteiten.